Holterbergweg 14, 7451 JL Holten
Tel: 0548 - 36 33 33
info@hetlossehoes.nl

Genoeg te doen op
  de Holterberg

In het nationaal park De Sallandse Heuvelrug worden tal van natuur gerichte activiteiten georganiseerd. Een overzicht van alle natuur gerichte activiteiten gedurende het hele jaar is te vinden op de website van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Naast georganiseerde excursies is het ook mogelijk voor groepen om een excursie aan te vragen via het Bezoekerscentrum, Natuurdiorama of de IVN-afdeling Hellendoorn-Nijverdal.

Wandelen
Er zijn leuke wandelroutes bij onze receptie verkrijgbaar die door het unieke gebied gaan en u brengen naar een hoogte van wel 76 meter boven NAP.

Fietsen
Onze omgeving leent zich er natuurlijk prima voor om per fiets te verkennen. In Overijssel ligt een fietsknooppunten netwerk met vele honderden kilometers fietspaden. Hieronder staan een aantal nuttige links m.b.t. fietsen op en om de Holterberg.

www.fietseninoverijssel.nl alle informatie over het fietsknooppuntennetwerk
Online routeplanner stel zelf Uw route samen via knoopunten
Twentse routes voorbeschreven routes ook via de knoopunten
Ook liggen rondom Holten een drietal ANWB fietsroutes.
 

Winkelen, kunst en cultuur
In de directe nabijheid vindt u bijzonder aantrekkelijke steden als, Deventer, Zutphen, Zwolle en Enschede waar u naast een gevarieerd winkelaanbod ook diverse musea kunt bezoeken. Maar ook rustieke en authentieke dorpen in onze nabijheid zijn een bezoek meer dan waard. De VVV’s informeren u daar graag over.

't Losse Hoes 't Losse Hoes 't Losse Hoes 't Losse Hoes
vorige volgende